Cumhuriyet Bayramı 98. Yıl Kutlamaları..

Cumhuriyet Bayramı 98. Yıl Kutlamaları Okulumuzda Cosşku İçerisinde Gerçekleşti. Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkürler. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu camiası ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz..

29.10.2021 2466

Cumhuriyet Bayramı 98. Yıl EtkinlikleriCumhuriyet Bayramı 98. Yıl EtkinlikleriCumhuriyet Bayramı 98. Yıl EtkinlikleriCumhuriyet Bayramı 98. Yıl EtkinlikleriCumhuriyet Bayramı 98. Yıl EtkinlikleriCumhuriyet Bayramı 98. Yıl EtkinlikleriCumhuriyet Bayramı 98. Yıl EtkinlikleriCumhuriyet Bayramı 98. Yıl EtkinlikleriCumhuriyet Bayramı 98. Yıl Etkinlikleri