ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZ - 2022

Çocukların zihinsel,duygusal,sosyal,bedensel gelişiminin %70 i 0-6 yaş arasında tamamlanmaktadır.Bu yaş dönemi,çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu,temel alışkanlıklarının,zihinsel yeteneklerinin en hızlı geliştiği ve biçimlendiği dönemdir.Okul öncesi döneminin çocuğa sağladığı yararın ve eğitimin ilk adımının olduğunun farkına dikkat çekmek isteyen Okul Müdürümüz MEHMET ÖZKAN'ın gerek maddi gerekse manevi yönden sürekli desteklediği,okul öncesi çocuklarının okulun temel taşı olduğuna sürekli dikkat çeken müdürümüzün katkılarıyla yıl sonu gösterimizi hazırladık.velilerin yoğun ilgi gösterdiği gösteri,çocuklar için de unutmayacak bir anı oldu..

17.05.2022 975

ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....ANASINIFLARI YIL SONU GÖSTERİLERİMİZDEN KARELER....